середу, 4 лютого 2015 р.

Тиждень кухарів




Тиждень кухарів      




    З 11 листопада по 15 листопада  2013 року пройшов «Тиждень кухарів» за темою: «Культура, традиції, страви національних кухонь».
В тижні приймали участь майстри в/н та учні відділення харчової промисловості.
У п’ятницю, 15 листопада, учні групи 2011-17 з майстром в/н Міліогло О. В. представили французьку кухню, що вразила присутніх елегантністю, вишуканістю, добрими манерами, познайомили з культурою та традиціями Франції, з її видатними кухарями. Учні приготували вишукані страви з морепродуктів: салат Коко Шанель, мідії, напої: фреш, шампанське, десерти: еклери, напої, наполеон, рафаелло. Лунала музика, надихаючи на романтичні почуття.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар